Renewclinic

Japansk Lifting – en opløftende ansigtsbehandling

Få en skøn behandling i vores klinik

Hos RenewClinic byder vi på masser af forkælelse i form af en Japansk Lifting ansigtsbehandling, som du kan booke en tid til i vores klinik i Hillerød. Grundet vores centrale placering har vi mange kunder fra både lokalområdet, Birkerød, Helsinge og flere andre steder, men alle er selvfølgelig velkomne hos os.

Hvad er Japansk Lifting?

Japansk Lifting er en ansigtsbehandling. Metoden stammer fra en gammel, traditionel japansk behandlingsmetode, der har været anvendt fra begyndelsen af det 5. århundrede e.Kr. Allerede ved den første behandling føles en ekstraordinær afslapning, som gennemstrømmer hele kroppen, og i ansigtet opnås der en “naturlig ansigtsløftning”, som er synlig fra første behandling.

Japansk Lifting er således en behandling, der har en kombination af japanske massageteknikker kombineret med zoneterapi, akupressur (punktstimulering) og lymfedrænage i ansigtet. Det er en lækker behandling uden brug af kemikalier eller kirurgi.

Behandlingen virker enormt afstressende og er en terapeutisk oplevelse for hud, krop og sjæl og er dermed effektiv til at reducere både stress- og ældningstegn.​

Hvordan virker behandlingen?

Behandlingen styrker energistrømmen gennem meridianer, muskler og nerver, og den giver en afbalancering af både ansigt og krop. Alle mennesker har nemlig 24 akupunktur-punkter i ansigtet. Disse påvirker hele kroppens energisystem.

​Dette sker, fordi behandlingen med Japansk Lifting øger blodcirkulationen, vævet iltes, toksiner fjernes, og produktionen af kollagen og elastin stimuleres.

​Alt dette gør, at ansigtet afspændes, og dermed løfter og glatter behandlingen eventuelle rynker, ligesom væskeophobninger drænes. Du vil opleve, at ansigtet vil få en friskere glød og se sundere ud allerede efter første behandling.

Få et længerevarende resultat med hyppige behandlinger

Hvis du ønsker et længerevarende resultat, anbefaler vi, at du i en periode på en måneds tid får omkring 10 behandlinger. Ved et længerevarende forløb vil du kunne se synlige resultater på dine rynker, poser under øjnene og hudens spændstighed. Efterfølgende er det tilstrækkeligt med Japansk Lifting blot én gang om måneden for at holde det fine resultat ved lige.

Vores priser på Japansk Lifting ansigtsbehandling

Priser:

30 min.: Pris: 400,-

60 min.: Pris: 800,-

90 min.: Pris: 1.200,-

Vi er en klinik der er placeret i centrum af Hillerød. Vi tilbyder fjernelse af tatoveringer, Fysiurgisk Massage, Japansk Lifting.

Kontaktoplysninger

RenewClinic

Frederiksgade 7, 1 sal, lokale 6

​3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 21 48 25 48

E-mail: renewclinic@outlook.dk