Renewclinic

Vi laver smukke lash extensions

Er du træt af at skulle bruge tid på at lægge mascara hver eneste morgen? I så fald bør du overveje at få lavet lash extensions. Hos RenewClinic kan du få lavet nye, smukke vipper med et naturligt udseende og god volume.

"GOOD LASHES, GOOD MOOD"

Hos Renew Clinic laver vi alt til bryn og vipper

Vores klinik har adresse i Hillerød, og vores kunder kommer bl.a. fra Birkerød, Helsinge og omegn. Der er altid god stemning på Renew Clinic, og vi sørger for, at du forlader vores salon med 100 % tilfredshed. Vi har masser erfaring med at lave lash extensions, og vi er helt opdaterede på alle de nyeste teknikker og metoder. Du vil ikke fortryde at få nye vipper hos os.

Få et godt tilbud på lash extensions i dag

Vippe extensions er ikke altid en billig affære, men i vores klinik kan du få lavet nye vipper i god kvalitet til overkommelige og attraktive priser. Din pris afhænger selvfølgelig af, hvad den valgte skønhedsbehandling koster i alt.

Ring til os i dag og få et godt tilbud på lash extensions. Du er også velkommen til at skrive en e-mail, og så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt.

Der er mange muligheder

Når du får lavet øjenvippe extensions hos os, kan du regne med, at du får et tilfredsstillende resultat i høj kvalitet. Du vil spare tid på din daglige skønhedsrutine og alligevel føle dig smuk hver eneste dag.

Når du ankommer til salonen, tager vi en snak med dig om din skønhedsbehandling. Vi sætter dig grundigt ind i vores proces med at lave din eyelash extension, så du trygt kan læne dig tilbage og vente på at se det flotte resultat.

Hvis du har spørgsmål, kan vores flinke personale komme med faglige svar og vurderinger. Vi løser alle opgaver indenfor øjenvipper og bryn, og du har talrige muligheder for at få et nyt, flot look. Vi laver både single, flat, hybrid og volume lashes. Du kan også få lavet lash & brow lift.

Udtalelser fra vores kunder

Anbefalinger fra kunder der tidligere har været igennem en af vores behandlinger.

"Dygtig vippetekniker.

kan varmt anbefales"

Elena Petersson

"Så er prosessen igangsat. Første gang overstået. Væk med dig, tak til søde & dygtige RenewClinic"​

Katrine V Rasmussen

"Nordsjællands skønneste klinik. Kan varmt anbefales. Det sødeste personale hvor kunden er i centrum."

Helle Østergaard Jensen

Vi er en klinik der er placeret i centrum af Hillerød. Vi tilbyder fjernelse af tatoveringer, Fysiurgisk Massage, Japansk Lifting, L​ash & Brow lift og Single/Flat/Hybrid/Volume Lash Extension behandlinger.

Kontaktoplysninger

RenewClinic

Frederiksgade 7, 1 sal, lokale 6

​3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 21 48 25 48

E-mail: renewclinic@outlook.dk