renewclinic

Ansigtsbehandling: Hollywood Laser Peel

Vores Hollywoord Laser Peel-ansigtsbehandling får huden til at trække sig sammen og stimulerer kollagenet i din hud samt nedbryder pigmenter. Resultatet giver en strålende, ungdommelig hud, en forbedret hudtone, glattere hudfølelse samt reduktion af fine linjer, pigmenter og ar fra akne/uren hud. 

"BECOME THE BEST VERSION OF YOURSELF"

​"FACE IT. YOU`RE A STAR"​

Hvad er en Hollywood Laser Peel?

En Hollywood Laser Peel er en smertefri ansigtsbehandling, som du kan få lavet i din frokostpause. Behandlingen er meget efterspurgt og globalt kendt for at give et strålende og glødende udseende med øjeblikkelig virkning.


Den har fået sit navn pga. at de kendte fik lavet behandlingen inden de ”walked the red carpet”. Lige nu er der stor efterspørgsel fra bl.a. brude og kunder, der skal til store begivenheder.


Når kunden oplever, at de efter en ansigtsbehandling ikke behøver særligt meget makeup, kommer de regelmæssigt tilbage som en del af deres månedlige rutine. RenewClinic er en klinik beliggende i Hillerød. Vi har mange klienter fra Helsinge, Birkerød og omegn.

Hvad er fordelene ved en god ansigtsbehandling?

Der er mange fordele ved denne form for ansigtsbehandling. Her kan bl.a. nævnes forbedret hudfarve- og struktur samt strålende og ungdommelig hud. Derudover vil du mærke en blødere følelse samt en reduktion af fine linjer – du ser smuk ud lige med det samme. Denne dybderensende behandling er sikker for alle hudtyper.

Hvordan virker Hollywood Laser Peel?

Laseren virker på to måder:

  1. Den virker målrettet på melanin (pigmentering) i cellerne, som bryder det ned for at blive fjernet helt naturligt.

  2. Varmer dybt inde i dermis (hudens mellemste lag – også kendt som ”læderhuden”), som får huden til at trække sig sammen og stimulerer kollagen.

​Denne ansigtsbehandling er blid nok til at kunne udføres hver måned. Med hver behandling vil du opleve, at din hud forbedres pga. kollagen-stimuleringen.

Hvad kan du forvente under en behandling?

Behandlingen foregår på den måde, at et let lag Spectre Carbon lotion smøres på din hud – og skal derefter tørre i 10-15 minutter. En berøring med laseren aktiverer carbon/kulstof på huden.


Du vil kunne høre kliklyde, når laseren er startet – samt føle en let prikken eller varme, når laseren går ind og fjerner kulstof sammen med et meget tyndt lag hud.

Oftest stillede spørgsmål til ansigtsbehandling

Hvornår kan jeg vise mig ude igen?

Du kan vende tilbage til dine regelmæssige aktiviteter direkte efter behandlingen.

Gør det ondt?

Størstedelen af vores kunder rapporterer ingen smerter. De oplever kun en let opvarmning af huden samt en let prikkende følelse. Ingen bedøvelse eller smertelindring er nødvendig.

Hvor mange behandlinger behøver jeg?

Hollywood Laser Peel er en mild procedure og kan faktisk udføres hver 14. dag, hver måned eller bare, når du skal til et stort arrangement. 

Det afhænger af, hvilket resultat, du ønsker at opnå. Vi anbefaler, at behandlingen foretages 1-2 dage før arrangementet.

Du må altid gerne kontakte os, hvis du vil høre mere om priser og muligheder for forskellige ansigtsbehandlinger hos os. Vi glæder os til at behandle dig.

Udtalelser fra vores kunder

Anbefalinger fra kunder der tidligere har været igennem en af vores behandlinger.

"Dygtig vippetekniker.

kan varmt anbefales"

Elena Petersson

"Så er prosessen igangsat. Første gang overstået. Væk med dig, tak til søde & dygtige RenewClinic"​

Katrine V Rasmussen

"Nordsjællands skønneste klinik. Kan varmt anbefales. Det sødeste personale hvor kunden er i centrum."

Helle Østergaard Jensen

Vi er en klinik der er placeret i centrum af Hillerød. Vi tilbyder fjernelse af tatoveringer, Hollywood Laser Peel, Lash & Brow lift, Single/Flat/Hybrid/Volume Lash Extension, Spraytan, Acne, Pigment behandlinger.

Kontaktoplysninger

RenewClinic

Søndre Jernbanevej 16A, st. tv., 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 93 83 01 33

E-mail: renewclinic@outlook.dk