Renewclinic

Pigment og solskader

Hvad er pigmentpletter?
Hvis hudens naturlige farvestof, melanin, begynder at klumpe sig sammen, viser det sig som mørke pletter på hudens overflade, hvilket giver huden et skjoldet og ujævnt udseende – det vi ofte kalder for pigmentpletter. De ses typisk i ansigtet, på hænderne, brystet, skuldrene og armene.​

Læs brochure

Hvem får pigmentpletter?

Da pigmentpletter og soldyrkning har en klar sammenhæng, er det gerne din historik med solen, som afgør, om dufår pigmentpletter, og hvor plaget du er af dem. Din hudtype spiller naturligvis også en væsentlig rolle, for jo mere solsensitiv din hud er, jo mere disponeret er du for at få pigmentpletter.

Desværre oplever flere og flere, at de får pigmentpletter, hvilket nok også hænger sammen med, at vi dyrker solen mere og tager på flere solferier i forhold til tidligere. Deter desuden særligt kvinder, der døjer med pigmentpletter, hvilket også hænger sammen med, at pigmentpletter kan være hormonelt relateret fx i forbindelse med graviditet eller brug af p-piller. Disse former for pletter kalder man melasma, og de ses typisk somskjoldede plamager på overlæben, på kinderne og i panden. Solen er således ikke skyld i disse pletter, men den kan forværre dem.​

Fordi pigmentpletter er et udbredt problem, er det blevet en af de største bekymringer blandt kvinder, når det kommer til hudens ældning og udseende. Derfor ser vi også flereog flere hudplejeprodukter, som er målrettet pigmentering, og det er godt nyt for dig, der ønsker at behandle de pigmentpletter, du har, men som også gerne vil forhindre, at pletterne opstår.​

​Hvad er pigmentpletter?

Hvis hudens naturlige farvestof, melanin, begynder at klumpe sig sammen, viser det sig som mørke pletter på hudens overflade, hvilket giver huden et skjoldet og ujævntudseende – det vi ofte kalder for pigmentpletter. De ses typisk i ansigtet, på hænderne, brystet, skuldrene og armene.

Hvordan opstår pigmentpletter?

I langt de fleste tilfælde går der koks i hudens melaninproduktion, når huden har fået for meget sollys. Normalt, når solens UV-stråler rammer hudens melaninproducerendeceller (melanocytterne), skaber huden melanin som en naturlig form for UV-beskyttelse, og det er den proces, der giver din hud den solbrune farve.

​​

Men er du en lidt for ivrig soldyrker, som muligvis også glemmer at bruge nok solcreme, sætter du cellerne på overarbejde, og de producerer alt for meget melanin for atforsvare huden. Resultatet er en solskadet hud, der har fået overskredet sine UV-kvoter, og det kan blandt andet vise sig som tydelige pigmentpletter.

Renewclinic tilbyder Laser behandlinger for Pigment & Sol skjolder på følgende:
  • Ansigt
  • Hænder
  • Bryst
  • Skuldre
  • Arme

Udtalelser fra vores kunder

Anbefalinger fra kunder der tidligere har været igennem en af vores behandlinger.

"Dygtig vippetekniker.

kan varmt anbefales"

Elena Petersson

"Så er prosessen igangsat. Første gang overstået. Væk med dig, tak til søde & dygtige RenewClinic"​

Katrine V Rasmussen

"Nordsjællands skønneste klinik. Kan varmt anbefales. Det sødeste personale hvor kunden er i centrum."

Helle Østergaard Jensen

Vi er en klinik der er placeret i centrum af Hillerød. Vi tilbyder fjernelse af tatoveringer, Hollywood Laser Peel, Lash & Brow lift, Single/Flat/Hybrid/Volume Lash Extension, Spraytan, Acne, Pigment behandlinger.

Kontaktoplysninger

RenewClinic

Søndre Jernbanevej 16A, st. tv., 3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: 93 83 01 33

E-mail: renewclinic@outlook.dk